Freeline 5

Op zoek naar een volledige liveband? Freeline 5 is in alle opzichten de juiste keuze voor een onvergetelijke avond. Voor alle leeftijden en voor ieder wat wils. Feestmuziek en hossen in de polonaise, classic rock songs en populaire popsongs, gitaarsolo’s en meerstemmige zang. Het kan alle kanten uit, maar ėėn ding staat vast: het dak gaat eraf, daar kunt u van op aan! 

Voor iedereen

Wanneer de twee jonge Freeliners zich bij het gezelschap voegen, ontstaat er een band die een breed publiek aanspreekt. Ideaal om jong en oud samen een topavond te laten beleven. Misschien kent u deze band nog wel onder de naam PEP & Freeline. 

Ervaring & fris bloed

Bij Freeline 5 wordt jarenlange ervaring gecombineerd met de nieuwe ideeën van de jongere generatie. Een perfecte combinatie die zich uit in een gevarieerd repertoire, een breed entertainmentprogramma en een eigentijdse uitstraling op het podium.Voor het grote werk

Uitermate geschikt voor de grotere feesten en partijen, zoals een volksfeest, kermis, tentfeest of bedrijfsfeest. Maar natuurlijk ook als band voor uw bruiloft of verjaardag!